Sisustussuunnittelu

Viihtyisä, toimiva ja innostava ympäristö lisää tyytyväisyyttä ja elinvoimaisuutta. Tätä kaikkea on tutkittukin – neurodesign yhdistää neurotiedettä ja sisustussuunnittelua, ja se toteaa ympäristön vaikutuksen olevan merkittävä suhteessa ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin.

Sisustuksen avulla saat omasta kodistasi erilaisiin tarpeisiin muuntuvan, persoonallisen kokonaisuuden. Sellaisen, jossa on hyvä olla.

Julkisten tilojen innovatiivisella sisustamisella vahvistetaan yrityksen tai organisaation imagoa. Työntekijöille ja asiakkaille innostava ja viihtyisä ympäristö on monella tavalla pelkkää plussaa. Työfysioterapeuttina huomioin niin fyysiseen kuin kognitiiviseenkin ergonomiaan liittyviä asioita suunnittelussa – taustalla aina ajatus hyvinvoinnista. 

Asunnon stailaus myyntikuntoon raikastaa kohteen ilmettä, ja auttaa ostajaa hahmottamaan tilat selkeämmin. Asunnon arvo nousee ja myyntiaika lyhenee.

Kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma sisältää kalustetun pohjakuvan, tarvittavat seinäprojektiot ja 3D-mallinnokset, materiaali- ja kalusteluettelon sekä ohjeet suunnitelman toteuttamiseksi. Varsinaisen suunnittelutyön lisäksi voimme sopia yhteydenpidosta mm. tavarantoimittajiin. Kauttani löytyvät myös vahvat ammattilaiset, kuten urakoitsija, ompelija, verhoilija ja puuseppä.

Viihtyisä tila on kaunis ja käytännöllinen. Minulle sisustussuunnittelu on projektiin, tilaan, toiveisiin ja tarpeisiin tutustumista. Se on toimivien ratkaisujen löytämistä, yksilöllisesti ja ajankohtaisia innovaatioita hyödyntäen. Se on maaliin asti viemistä ja lopputuloksen ihastelua, yhdessä asiakkaani kanssa. Hyvinvointia, monipuolisesti – ota yhteyttä!

LU Rakennus Oy

Saunatilat

Hangon Satama Oy

LU Rakennus Oy

Uudiskohde

Yksityiskoti

Fiskars

LU Rakennus Oy

Saunatilat

Hangon Satama Oy

LU Rakennus Oy

Uudiskohde

Yksityiskoti

Fiskars

Yhteistyömme alkoi Hangon Sataman suuresta sisustusmuutoksesta, jonka lopputulos on raikas, toimiva ja historiallista rakennusta kunnioittava. Iloisen ja avuliaan Sarin tarjoama kokonaisvaltainen hyvinvointi näkyy meillä myös säännöllisinä kehonhuoltotunteina.

Nina Häggroth

Markkinointipäällikkö, Oy Hangon Satama Ab

Olen työskennellyt Sarin kanssa useammassa kohteessa sekä toimiston sisustuksen että yksityisasuntojen parissa. Hän tekee asiakkaan näköistä, laadukasta jälkeä pysyen tarkasti budjetissa. Voin ehdottomasti suositella Sarin palveluita niin virallisiin kuin epävirallisempiinkin tiloihin!

Saskia Salomaa

SC5 Online Oy

Puhelin

+358 456 527 115

Sähköposti

sari@tilajaolo.fi

Facebook

Tila ja Olo

Instagram

@tilajaolo