Kehonhuoltohetket, tyhy-toiminta, virkistyspäivät, hyvinvointiluennot.
Yrityksen tilojen uusi ilme, sisustussuunnittelu isoissa ja pienissä projekteissa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopiva hyvinvointistartti!

Hyvinvointia, monipuolisesti!

Kehonhuolto

Oletko jo kokeillut Pilatesta tai FasciaMethod -harjoittelua? Onko kehon kipupisteiden käsittely faskiapallolla Sinulle tuttua? Osaatko rentoutua hengitystäsi apuna käyttäen tai EFT Tapping -tekniikkaa hyödyntäen?

Mitä jos vilkaiset ympärillesi? Voisitteko Sinä ja työkaverisi olla vieläkin tyytyväisempiä, virkeämpiä ja motivoituneempia? Tiesitkin varmasti, että pieni tauko työpäivän aikana saa aikaan paljon hyvää, ja fyysisen kunnon ylläpitäminen ja säännöllinen kuntoliikunta ovat työssä jaksamisen kannalta tärkeitä. Säännöllinen liikunta lisää hyvinvointia ja parantaa vireystilaa sekä edistää työtyytyväisyyttä.

Monipuolisen ammattitaitoni ja pitkän ohjauskokemukseni perusteella pystyn tarjoamaan yrityksellenne asiantuntevaa, innostavaa ja tarpeisiinne räätälöityä ohjausta, joka todella auttaa työntekijöitänne huomaamaan liikunnan ja itsestä huolehtimisen merkityksen. Säännölliset kehonhuoltohetket tai virkistyspäivään liitetty energisoiva ja iloinen treenihetki innostavat jatkamaan kuntoilua tuloksekkaasti vielä hyvinvointitempauksemme jälkeenkin.

Hyvinvointiluennot

iEnemmän, arjessa. Positiivisen psykologian opinnot ovat antaneet minulle itselleni paljon uudenlaista näkökulmaa arjen ajatteluun ja tekemiseen. Ja juuri sitä haluan olla jakamassa myös muille, konkreettisin esimerkein ja työkaluin.

Positiivisen ajattelun vahvistaminen ja positiivisten tunteiden herätteleminen, kiitollisuus, tekemiseen uppoutuminen ja flow, vahvistavat ihmissuhteet, elämän merkityksen pohtiminen, aikaansaaminen ja tietysti kehollinen elinvoimaisuus – niistä on onnellinen ja tyytyväinen elämä tehty.

Kukoistuksen viitekehyksen (Seligman, M. 1998) teemat avautuvat luennoillani iloisessa ja välillä liikuttavassakin hengessä – olen ollut äärettömän onnellinen saamastani palautteesta! Vahva tieteellinen tutkimusnäyttö ja omakohtaiset, elämänmakuiset esimerkit sekä pienet harjoitukset herättelevät pohtimaan kullekin juuri tällä hetkellä merkityksellisiä teemoja.

Mistä teidän tiiminne tällä kertaa haluaisi kuulla: onnellisuuden vahvistamisesta, tavoitteiden saavuttamisesta, arvojen selkiyttämisestä tai vaikkapa stressitekijöiden tunnistamisesta ja selättämisestä? Ota yhteyttä, suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

Sisustussuunnittelu

Julkisten tilojen, kuten toimiston, ravintolan, kahvilan tai vaikkapa kauneushoitolan ammattimaisella ja asiaan perehtyneellä sisustamisella vahvistetaan pienyrityksen tai suuren organisaation imagoa. Työntekijöille ja asiakkaille viihtyisä, toimiva ja innostava ympäristö tuo lisää tyytyväisyyttä ja elinvoimaisuutta. Tätä kaikkea on tutkittukin – neurodesign yhdistää neurotiedettä ja sisustussuunnittelua, ja se toteaa ympäristön vaikutuksen olevan merkittävä suhteessa ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin.

Minulle sisustussuunnittelu on projektiin, tilaan, toiveisiin ja tarpeisiin tutustumista. Se on toimivien ratkaisujen löytämistä, yksilöllisesti ja ajankohtaisia innovaatioita hyödyntäen. Se on maaliin asti viemistä ja lopputuloksen ihastelua, yhdessä asiakkaani kanssa.

Kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma sisältää kalustetun pohjakuvan, tarvittavat seinäprojektiot ja 3D-mallinnokset, materiaali- ja kalusteluettelon sekä ohjeet suunnitelman toteuttamiseksi. Varsinaisen suunnittelutyön lisäksi voimme sopia yhteydenpidosta mm. tavarantoimittajiin. Kauttani löytyvät myös vahvat ammattilaiset, kuten urakoitsija, ompelija, verhoilija ja puuseppä.

Hienoa olla ammattilaisen johdatettavana. Kiinnitin huomion siihen, että sait kaikki tekemään täysillä. Hiljaisuus tuokioissa puhutteli. Lisäsit positiivisuutta. Menestystä toimillesi.

Leo Norja

Kirkkoherra, Pakilan seurakunta

Me Långvikissa haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Sarin kehonhuoltotunnit ovat saaneet erinomaista palautetta ja hyvinvointiluennot ovat keränneet pelkästään kehuja. Hän on sanalla sanoen UPEA!

Kati Välimaa

Wellness manager, Långvik Congress Hotel

Yhteistyömme alkoi Hangon Sataman suuresta sisustusmuutoksesta, jonka lopputulos on raikas, toimiva ja historiallista rakennusta kunnioittava. Iloisen ja avuliaan Sarin tarjoama kokonaisvaltainen hyvinvointi näkyy meillä myös säännöllisinä kehonhuoltotunteina.

Nina Häggroth

Markkinointipäällikkö, Oy Hangon Satama Ab

Henkilöstön hyvinvointi on meille sydämen asia. Sarin kehonhuollon tunnit on koettu tarpeellisiksi ja tehokkaiksi ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä innostamaan aktiivisuuteen myös vapaa-ajalla.

Tiina Korpela

HR Specialist, Wellbeing and Occupational Health

Puhelin

+358 456 527 115

Sähköposti

sari@tilajaolo.fi

Facebook

Tila ja Olo

Instagram

@tilajaolo