Työhyvinvointi

Työhyvinvointi

Virkistyspäivät, taukojumpat, teematunnit, kokouspäivien keventäjät ja kehonhuoltajat, hyvinvointiin liittyvät luennot – ne kaikki järjestyvät ja paljon muuta!

Voisivatko yrityksenne työntekijät olla vieläkin tyytyväisempiä, virkeämpiä ja tehokkaampia? Fyysisen kunnon ylläpitäminen ja säännöllinen kuntoliikunta ovat työssä jaksamisen kannalta tärkeitä. Säännöllinen liikunta lisää hyvinvointia ja parantaa vireystilaa sekä edistää työtyytyväisyyttä.

Nuorilla työntekijöillä (alle 35-v) raskas ruumiillinen työ on yhteydessä hyvään fyysiseen kuntoon, mutta keski-ikäisillä ja sitä vanhemmilla yhteys on päinvastainen. Tarkkaa ikää tähän käännekohtaan ei ole tiedossa, joten kuntotestit ja yksilöllinen ohjaus ovat tarpeen työntekijän jaksamisen optimoinnissa.

Monipuolisen ammattitaitoni ja pitkän ohjauskokemukseni perusteella pystyn tarjoamaan yrityksellenne asiantuntevaa, innostavaa ja tarpeisiinne räätälöityä ohjausta, joka todella auttaa työntekijöitänne huomaamaan liikunnan ja itsestä huolehtimisen merkityksen ja innostaa heitä jatkamaan kuntoilua tuloksekkaasti vielä hyvinvointitempauksemme jälkeenkin.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopiva hyvinvointistartti! Minä ja yhteistyökumppanini olemme innolla mukana – omassa työpisteessänne, ulkona luonnossa, Suomen upeimmissa kongressihotelleissa tai vaikka ulkomailla!

Yhteystiedot

Puhelin

+358 45 6527 115

Sähköposti

sari@tilajaolo.fi

Espoo

Hyvinvointistudio Hetkiä
Menninkäisentie 5C
02110 Espoo

Helsinki

Onni ja Hoiva
Mäkelänkatu 37
00550 Helsinki

Hanko

Lääkäriasema Mediriina
Ratakatu 8
10900 Hanko

Ota yhteyttä

10 + 15 =