Tila

Salaisuus, miten saat kodistasi viihtyisän

Olo

Tavoitteena trampoliini

Todellinen hyvinvointi lähtee Sinusta itsestäsi.
Toimiva keho, seesteinen mieli ja harmoninen ympäristö
– se on kokonaisvaltaista hyvinvointia parhaimmillaan!

Sari Vannas – mukana matkallasi!

Fysioterapeutti, äitiys- ja lantionpohjan asiantuntija, seksuaalineuvoja, Personal Trainer, Pilates-, FasciaMethod- ja Hypopressive-ohjaaja, sisustussuunnittelija. Ja ihan oikeasti – nämä kaikki liittyvät toisiinsa! Kokonaisvaltaista hyvinvointia parhaimmillaan – koti ja ihminen kuntoon!

Olen kulkenut pitkän tien yritysmaailmasta yksityisyrittäjäksi, kovasta bisnesnaisesta hyvinvoinnin sanansaattajaksi. Oma elämäni on tarjoillut minulle matkani varrella toisinaan höyhenenkeveää, vaaleanpunaista hattaraa ja toisinaan rosoista ja kivuliasta kivikkoa. Uskallan ajatella, että osaamiseni ja elämänkokemukseni voivat olla avuksi juuri Sinulle – oletpa sitten unelmiesi matkalla ja juuri siellä, missä pitääkin tai oman elämäsi jonkinlaisessa risteyskohdassa ja totaalisesti uuden alussa.

Vauhdikas, iloinen ja energinen valloittaja, uudesta innostuva, jatkuvasti kouluttautuva ja ajan hermolla pysyvä, Sinua taatusti auttava ja kannustava, sydämellä ja ammattitaidolla työtään tekevä. Hyvinvoinnin moniosaaja palveluksessasi!

Ajanvaraus

Voit varata ajan fysioterapiaan allaolevasta napista. Sisustussuunnitteluun, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Yhteystiedot

Puhelin

+358 45 6527 115

Sähköposti

sari@tilajaolo.fi

Espoo

Hyvinvointistudio Hetkiä
Menninkäisentie 5C
02110 Espoo

Helsinki

Onni ja Hoiva
Mäkelänkatu 37
00550 Helsinki

Hanko

Lääkäriasema Mediriina
Ratakatu 8
10900 Hanko

Ota yhteyttä

10 + 14 =