Sisustussuunnittelija

Salaisuus, miten saat kodistasi viihtyisän...

Värien, pintamateriaalien, kalusteiden ja tekstiilien viidakossa ammattilainen on suureksi avuksi. Sisustussuunnittelijana visioin kanssasi viihtyisän, kauniin ja toimivan tilan, olipa kyseessä koti tai julkinen tila. Voin myös helpottaa myyntiprojektiasi stailaamalla kohteen tai tekemällä siitä 3D-kuvat, jotka helpottavat ostajaa näkemään uuden kotinsa virtuaalisen remontin jälkeen juuri hänelle sopivana. Ja tarvittaessa luotsaan koko muutosprojektin läpi tehokkaiden ja osaavien yhteistyökumppaneideni kanssa – kuinka helppoa!

Viihtyisä tila

on kaunis ja käytännöllinen. Sisustuksen avulla saat omasta kodistasi erilaisiin tarpeisiin muuntuvan, persoonallisen kokonaisuuden. Sellaisen, jossa on hyvä olla  – silloin, kun elämä on yhtä juhlaa ja silloinkin, kun tarvitset lohtua ja turvasatamaa.

Julkisten tilojen innovatiivisella sisustamisella vahvistetaan yrityksen tai organisaation imagoa. Työntekijöille ja asiakkaille innostava ympäristö on pelkkää plussaa.

Asunnon stailaus myyntikuntoon raikastaa kohteen ilmettä, ja auttaa ostajaa visualisoimaan tilat selkeämmin – asunnon arvo nousee ja myyntiaika lyhenee. 3D-kuvat helpottavat tilan mittasuhteiden hahmottamisessa.

Suunnittelutyö etenee aina vaiheittain:

  1. Tarvekartoitus ja ideakartta
  2. Suunnittelusopimus ja aikataulu
  3. Luonnosvaihe
  4. Valmis suunnitelma

Kokonaisvaltainen suunnitelma sisältää kalustetun pohjakuvan, tarvittavat seinäprojektiot ja 3D-mallinnokset, materiaali- ja kalusteluettelon sekä ohjeet suunnitelman toteuttamiseksi.

Suunnittelutyön hinta määräytyy projektikohtaisesti, ja voimme sopia laskutuksen olevan joko urakka- tai tuntiperusteinen.

Tuntihinta: 85€
Urakkahinta: 25€ / m2
3D-mallinnos: 5€ / m2
(hinnat sis. alv 24%)

Varsinaisen suunnittelutyön lisäksi voimme sopia yhteydenpidosta mm. tavarantoimittajiin. Kauttani löytyvät myös vahvat ammattilaiset, kuten urakoitsija, ompelija, verhoilija ja puuseppä.

Referenssit

Yhteystiedot

Puhelin

+358 45 6527 115

Sähköposti

sari@tilajaolo.fi

Espoo

Hyvinvointistudio Hetkiä
Menninkäisentie 5C
02110 Espoo

Helsinki

Onni ja Hoiva
Mäkelänkatu 37
00550 Helsinki

Hanko

Lääkäriasema Mediriina
Ratakatu 8
10900 Hanko

Ota yhteyttä

9 + 13 =