Personal training

Voimaa, liikkuvuutta ja parempaa ryhtiä? Uutta iloa ja motivaatiota harjoitteluun, vammoja ennaltaehkäisten tai olemassaolevia vaivoja kuunnellen? Fysioterapeutin kanssa harjoittelet aina turvallisessa ja asiantuntevassa ohjauksessa, kohti yhdessä asetettuja tavoitteita, uusinta tutkimusnäyttöä hyödyntäen.

Personal trainerina ja fysioterapeuttina autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi turvallisesti ja järkevästi, olipa kyseessä sitten elämäntaparemontti, kunnonkohotus, urheilutulosten parantaminen tai painonpudotus. Alkukartoitus testeineen ja haastatteluineen selvittää tämänhetkisen tilanteesi. Sinulle yksilöllisesti laaditun harjoitusohjelman ja ruokavalio-ohjeistuksen avulla starttaamme kohti tavoitteitasi. Olen mukanasi harjoittelussa niin intensiivisesti kuin koet tarvitsevasi, ja seuraan välitestien avulla kehitystäsi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sopiva starttipaketti juuri Sinulle!

Olen ihan rapakunnossa, mutta nyt on ihan uskomaton fiilis – vettä sataa, mutta sisälläni paistaa aurinko! Kiitos, kun autat ja tuet minut taas vauhtiin.

Nainen

32v

Parhautta, että löysin sut! Sen lisäksi, että saadaan musta rantaleijona, niin varmaan mielenkiintoiset keskustelut tulee vielä kaupan päälle. Kiitos!

Mies

40v

Puhelin

+358 456 527 115

Sähköposti

sari@tilajaolo.fi

Facebook

Tila ja Olo

Instagram

@tilajaolo