Personal trainer

Yksilöohjaus

Salaisuus, miten saavutat tavoitteesi…. Voimaa, liikkuvuutta ja parempaa ryhtiä? Uutta iloa ja motivaatiota harjoitteluun, vammoja ennaltaehkäisten tai olemassaolevia vaivoja kuunnellen? Personal trainerina ja fysioterapeuttina autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi, olipa kyseessä sitten elämäntaparemontti, kunnonkohotus, urheilutulosten parantaminen tai painonpudotus.

Alkukartoitus testeineen ja haastatteluineen selvittää tämänhetkisen tilanteesi. Sinulle yksilöllisesti laaditun harjoitusohjelman ja ruokavalio-ohjeistuksen avulla starttaamme kohti tavoitteitasi. Olen mukanasi harjoittelussa niin intensiivisesti kuin koet tarvitsevasi, ja seuraan välitestien avulla kehitystäsi.

Kanssani harjoittelet aina turvallisessa ja asiantuntevassa ohjauksessa, kohti yhdessä asetettuja tavoitteita, uusinta tutkimusnäyttöä hyödyntäen. Tarvittaessa tulen kotiisi tai sille kuntosalille, jossa tavallisesti käyt. Tai treenataan ulkona, säässä kuin säässä! Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistuneena saat minulta lempeän startin kuntoiluun myös synnytyksen jälkeen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sopiva starttipaketti juuri Sinulle!

Hinnasto

PERUSKUNTO -paketti, pk-seutu

 • haastattelu, tutkiminen, kuntotestaus: ryhti, hengitys, liikkuvuus, lihasaktivaatio, lihasvoima
 • ohjaukset asiakkaan kotona, salilla, ulkona,….
 • henkilökohtainen harjoitusohjelma (voima ja liikkuvuus)
 • ravinto-ohjeistus ja ruokapäiväkirjan analysointi

4 x 50 min: 380€

HUIPPUKUNTO -paketti, pk-seutu

 • haastattelu, tutkiminen, kuntotestaus: ryhti, hengitys, liikkuvuus, lihasaktivaatio, lihasvoima
 • säännöllinen kehonkoostumusmittaus (Omron BF-511)
 • ohjaukset asiakkaan kotona, salilla, ulkona,….
 • henkilökohtaiset harjoitusohjelmat (voima ja liikkuvuus) ja niiden päivitys
 • ravinto-ohjeistus ja ruokapäiväkirjan analysointi, ravitsemusterapeutin konsultointi tarvittaessa
 • Skype-treenit vaihtoehtona tapaamiselle
 • kevyet manuaaliset käsittelyt tarvittaessa
 • puhelin- ja whatsapp-tuki

4 x 50 min: 480€

Yksittäiset ohjaukset: 60 – 120€/ 60min
Treeniohjelman päivitys ja ohjaus: 75 – 130€/ 60min
Paketit: 225 – 480€/ 4-5 ohjauskertaa
(hinnat riippuen toimipaikasta, tarkemmat tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse)

Pienryhmät

Kun haluat harjoitella tehokkaasti ja huoltaa kehoasi turvallisesti, iloisessa ja samanhenkisessä porukassa, toinen toistaan kannustaen, kannattaa ehdottomasti suunnata pienryhmäohjaukseen! Supersuosituissa PhysioPilates-,  FasciaMethod- ja LPF Hypopressive  –ryhmissäni pääset nauttimaan kannustavasta ryhmähengestä ja yksilöllisestä ohjauksesta. Keho Kuntoon! -pienryhmässä saat lempeän ja järkevän startin kuntoiluun synnytyksen jälkeen. Kurssimuotoisiin ryhmiini otan aina vain 6-8 osallistujaa lämminhenkisen tunnelman ja mahdollisimman yksilöllisen ohjauksen säilyttämiseksi.

Erilaisia ryhmiä ja workshopeja järjestän tällä hetkellä Hangossa, Helsingissä, Espoossa ja Turussa, myös tilauksesta ystäväporukoille. Ajankohtaiset ryhmät löydät fb-sivultani tavoitteenatrampoliini. Olen paikalla Sinua varten!

Keho Kuntoon! -pienryhmä 4 x 45min/ 95€

Sinulle, tuore äiti! KEHO KUNTOON! – pienryhmässä saat apua synnytyksen jälkeiseen palautumiseen ja liikunnan aloittamiseen, kuntoutat äitiysfysioterapeutin opastuksella keskivartaloa, vahvistat heikkoja lihaksia ja venytät kireitä alueita kehossasi. Saat konkreettisia neuvoja omatoimiseen harjoitteluun pienessä, 6-8 hengen ryhmässä. Ensimmäisellä kerralla kehonkoostumusmittaus, lisäksi vatsalihasten erkauman mittaus ensimmäisellä ja viimeisellä kurssikerralla. Olethan käynyt lääkärin suorittamassa jälkitarkastuksessa ennen osallistumistasi kurssille.

Yhteystiedot

Puhelin

+358 45 6527 115

Sähköposti

sari@tilajaolo.fi

Espoo

Hyvinvointistudio Hetkiä
Menninkäisentie 5C
02110 Espoo

Helsinki

Onni ja Hoiva
Mäkelänkatu 37
00550 Helsinki

Hanko

Lääkäriasema Mediriina
Ratakatu 8
10900 Hanko

Ota yhteyttä

11 + 7 =