Kodit

Sisustuksen avulla saat kodistasi erilaisiin tarpeisiin muuntuvan, persoonallisen kokonaisuuden. Sellaisen, jossa on hyvä olla  – silloin, kun elämä on yhtä juhlaa ja silloinkin, kun tarvitset lohtua ja turvasatamaa.

Alkukartoituksen aikana pohdimme yhdessä toiveitasi ja tavoitteitasi sisustuksen suhteen – ideakartta havainnollistaa visioitamme. Kirjallisella sopimuksella määrittelemme ehdot ja aikataulun suunnittelulle, myös budjetin sopiminen etukäteen selkeyttää varsinaista suunnittelua. Luonnosvaiheessa ehdotan Sinulle vaihtoehtoja ja tarkennamme ajatuksia projektista yhdessä. Valmis suunnitelma on työkalusi unelmakotisi sisustuksen toteuttamiseen, ja olen tottakai apunasi tarvittaessa aivan viimeistelyvaiheeseen asti! Varsinaisen suunnittelutyön lisäksi voimme sopia yhteydenpidosta mm. tavarantoimittajiin. Kauttani löytyvät myös vahvat ammattilaiset, kuten urakoitsija, ompelija, verhoilija ja puuseppä.

Sisustuskonsultaatiosta on Sinulle apua pienemmissä kodin muutoksissa eli silloin, kun vaikkapa eteinen tuntuu olevan yhtä kaaosta tai olohuoneeseen kaivataan ”sitä jotakin”. Käymme yhdessä läpi kotisi 1-2 haastekohtaa, hahmottelemme ajatuksiamme jo tavatessamme, ja työstän ne loppuun sopimamme perusteella. Saat selkeän yhteenvedon ja hankintalistan, tarvittaessa vaikka vinkin hyvästä remonttimiehestä!

Asunnon stailaus myyntikuntoon raikastaa kohteen ilmettä, ja auttaa ostajaa hahmottamaan tilat selkeämmin. Asunnon arvo nousee ja myyntiaika lyhenee. Tapaamisemme aikana käymme yhdessä läpi myyntiin menevän kohteen tilat ja suunnittelutyön tuloksena saat ohjeistuksen, jonka avulla myyntikohteesta saadaan houkutteleva ja raikas versio entisestä. Halusitko sittenkään muuttaa ihan vielä? 😉

Suunnittelutyön hinta määräytyy projektikohtaisesti, ja voimme sopia laskutuksen olevan joko urakka- tai tuntiperusteinen.

Tuntihinta: 85€ (yksityiskodit)
Urakkahinta: 25€ / m2
3D-mallinnos erillisenä palveluna: 5€ / m2
Sisustuskonsultaatio (90 min tapaaminen ja 90 min suunnittelutyö): 250€
Asunnon stailaus myyntikuntoon -konsultaatio (60 min tapaaminen ja 120 min suunnittelutyö): 250€
(hinnat sis. alv 24%, lisäksi kilometrikorvaus verottajan voimassaolevan taksan mukaisesti)

Yhteystiedot

Puhelin

+358 45 6527 115

Sähköposti

sari@tilajaolo.fi

Espoo

Hyvinvointistudio Hetkiä
Menninkäisentie 5C
02110 Espoo

Helsinki

Onni ja Hoiva
Mäkelänkatu 37
00550 Helsinki

Hanko

Lääkäriasema Mediriina
Ratakatu 8
10900 Hanko

Ota yhteyttä

4 + 8 =