Julkiset tilat

Julkisten tilojen innovatiivisella sisustamisella vahvistetaan yrityksen tai organisaation imagoa. Asiakas ja yhteistyökumppani huomaavat heti toimitiloihinne tullessaan, mitä siellä tehdään ja millaisia ajatuksia ja arvoja on tekemisen taustalla. Työntekijöille innostava ympäristö on pelkkää plussaa. Alasta ja sen asettamista vaatimuksista riippuen työympäristöä voidaan pieninkin muutoksin muokata sellaiseksi, että töissä on kiva olla!

Laitetaanko kaikki uusiksi vai edetäänkö maltillisemmin? Sisustussuunnitelma kattaa sovitusti joko kaiken pintamateriaaleista, kalusteista, tekstiileistä ja irtovalaisimista lähtien, jolloin suunnitelman toteuttaminen on selkeää ja tehokasta. Myös pienemmän, 1-2 haastekohtaa toimitilojenne sisustuksessa huomioivan sisustuskonsultaation avulla raikastamme työympäristöä merkittävästi.

Suunnittelutyön hinta määräytyy projektikohtaisesti, ja voimme sopia laskutuksen olevan joko urakka- tai tuntiperusteinen.

Tuntihinta: 95€ (julkiset tilat)
Urakkahinta: 35€ / m2
3D-mallinnos erillisenä palveluna: 5€ / m2
Sisustuskonsultaatio (90 min tapaaminen ja 90 min suunnittelutyö): 275€
(hinnat alv 0%, lisäksi kilometrikorvaus verottajan voimassaolevan taksan mukaisesti)

Työviihtyvyyttä parantaa merkittävästi myös työhyvinvointi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopiva startti niin työtilojen uudistamisen kuin kehonhuollonkin merkeissä!

Yhteystiedot

Puhelin

+358 45 6527 115

Sähköposti

sari@tilajaolo.fi

Espoo

Hyvinvointistudio Hetkiä
Menninkäisentie 5C
02110 Espoo

Helsinki

Onni ja Hoiva
Mäkelänkatu 37
00550 Helsinki

Hanko

Lääkäriasema Mediriina
Ratakatu 8
10900 Hanko

Ota yhteyttä

4 + 9 =