Fysioterapia

Onko selkä kipeä, vaivaako olkapää, kyynärpää tai polvi? Tuntuuko keho vieraalta synnytyksen, leikkauksen tai trauman jälkeen? Fysioterapiassa tavoitteenani on asiakkaani terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, erilaisista kiputiloista ja vammoista kuntoutuminen, liikkumisen mahdollistaminen ja turvallinen tehostaminen. Hyvinvointia, monipuolisesti!

Fysioterapeuttina tapaan kaiken ikäisiä ja kuntoisia asiakkaita, sekä miehiä että naisia. Haastatellen, tutkien, testaten ja yhdessä tehden etenemme kohti parasta mahdollista fyysistä toimintakykyä. Erityisosaamiseni on naisten lantionpohjan alueen toimintahäiriöiden ennaltaehkäisy ja hoito (mm. kohdunlaskeumat, virtsankarkailu, kiputilat) ja raskaudenjälkeisen vatsalihasten erkauman kuntouttaminen. Jo hyvissä ajoin raskauden aikana aloitettu oikeanlainen harjoittelu vähentää riskiä mm. virtsankarkailuun ja selän kiputiloihin, ja vaikuttaa positiivisesti myös seksuaalitoimintoihin.

Lupaan Sinulle turvalliset ja asiantuntevat puitteet ja kohtaan Sinut asiantuntijaroolini lisäksi tsempparina, ihmisenä ja vertaisena. Pidän vastaanottoa Helsingin Kalliossa, Espoon Tapiolassa ja aivan Hangon keskustassa. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Asiakkaanasi olen aina tuntenut itseni erityiseksi, ja saanut olla siinä hetkessä se, jonka erkauman hoitoon todella paneudutaan. Olet auttanut minua uskomaan, että tilanteeni on parannettavissa. Kiitos Sari, olet super!

Nainen

36v

Sä olet kyllä selvästi oikealla alalla! Osaat haastaa, ja saat ihmisistä enemmän irti.

Mies

45v

Espoo

Osteopatia Avain Oy
Harjuviita 12
02110 Espoo

Hanko

Mehiläinen Hanko
Vuorikatu 19
10900 Hanko

Helsinki

Onni & Hoiva Oy
Pengerkatu 11 A
00530 Helsinki

Puhelin

+358 456 527 115

Sähköposti

sari@tilajaolo.fi

Facebook

Tila ja Olo – Sari Vannas

Instagram

@tilajaolo

3 + 3 =