Fysioterapia

Onko selkä kipeä, vaivaako olkapää, kyynärpää tai polvi? Onko kroppa jumissa etätyön vuoksi? Tuntuuko keho vieraalta synnytyksen, leikkauksen tai trauman jälkeen? Fysioterapiassa tavoitteenani on asiakkaani terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, erilaisista kiputiloista ja vammoista kuntoutuminen, liikkumisen mahdollistaminen ja turvallinen tehostaminen. Hyvinvointia, monipuolisesti!

Työfysioterapeuttina keskityn työn ja arjen vaikutuksiin kehossasi, hyvinvointia ja työssä jaksamista tukien. Äitiysfysioterapeuttina erityisosaamistani ovat raskauteen ja synnytyksestä palautumiseen liittyvät kysymykset, kuten vatsalihasten erkauma sekä erilaiset lihasepätasapainot. Käytän työssäni paljon Pilates- ja FasciaMethod -tekniikoihin pohjautuvia harjoitteita – ne ovat hyödyllisiä ihan kaikille, jotka toivovat kehoonsa lisää liikkuvuutta ja oikeanlaista tukea. Ohjaan myös Hypopressive -harjoittelua. Kanssani kuntoudut ja harjoittelet aina turvallisessa ja asiantuntevassa ohjauksessa, kohti yhdessä asetettuja tavoitteita, uusinta tutkimusnäyttöä hyödyntäen. Yksin tai pienryhmässä – ajankohtaiset ryhmät löydät fb-sivultani Tila ja olo – Sari Niskanen.

Lupaan Sinulle turvalliset ja asiantuntevat puitteet ja kohtaan Sinut asiantuntijaroolini lisäksi tsempparina, ihmisenä ja vertaisena. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Fysioterapian kotikäynti 120€/ 50min
Fysioterapian etätapaaminen 50€/ 30min

(hinnat pk-seudulla, tarkemmat tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse)

 

Asiakkaanasi olen aina tuntenut itseni erityiseksi, ja saanut olla siinä hetkessä se, jonka erkauman hoitoon todella paneudutaan. Olet auttanut minua uskomaan, että tilanteeni on parannettavissa. Kiitos Sari, olet super!

Nainen

36v

Sä olet kyllä selvästi oikealla alalla! Osaat haastaa, ja saat ihmisistä enemmän irti.

Mies

45v

Puhelin

+358 456 527 115

Sähköposti

sari@tilajaolo.fi

Facebook

Tila ja Olo

Instagram

@tilajaolo